KABAAL2021 op zaterdag 27 en zondag 28 november.
KABAAL2021 = Coronaproof = 2 programmablokken per dag.
Zaterdag (10-13u)  (14-17u)                          Zondag (10-13u)  (14-17u)

Je koopt dus een ticket voor één blok.  Met dat ticket kun je de verschillende sessies en workshops binnen één blok bijwonen. Per zaal of vertelplek zijn er een beperkt aantal plaatsen. 
Uiteraard is het niet verboden om voor twee (of meer) blokken tickets te kopen. Het covid-safe-ticket is verplicht voor iedereen vanaf 12j. Mondmaskers vanaf 10j. 


Tickets:  €5 (kinderen tot 12j)                                   €10 volwassenen.

Bestel hier je ticket(s):          

Zaterdag 10-13u  
Zaterdag 14-17u 

Zondag 10-13u 
Zondag 14-17u                      Voor kinderen tot 2 jaar is de toegang gratis. 

Covid-safe. KABAAL2021 houdt het zo veilig mogelijk. We volgen de maatregelen op. We vragen van iedereen boven de 12j een covid-safe-ticket. Dus het certeficaat van vaccinatie of genezing. Als er nieuwe maatregelen komen, dan gelden die ook oor KABAAL2021!

Het aantal plaatsen per zaal of atelier zijn beperkt. Wie - zoals dat heet - eerst komt, eerst maalt. De verantwoordelijke mensen per ruimte zullen aangeven wanneer een vertelling of voorstelling volzet is.

                         hetpaleis: Theaterplein Antwerpen 

hetpaleis is makkelijk bereikbaar met de fiets. Met de uitleendienst Velo-Antwerpen kunnen niet enkel bewoners maar ook bezoekers van de stad overal geraken met de fiets. De Velo-stations het dichtste bij hetpaleis zijn 037-Theater (Tabaksvest), 036-Bourla (Schuttershofstraat) en 023-Rubenshuis (Wapper). Kijk voor meer informatie op www.cultuurkuur.be en voor de meest recente Velo-stationslijst op velo-antwerpen.be

Met de fiets

Ook bezoekers met een eigen fiets kunnen die vlakbij hetpaleis stallen. Fietsenrekken vind je onder andere op het Theaterplein en in de Meistraat.

TreinTramBus

Vanaf het Centraal Station ben je al na 15 minuten wandelen bij hetpaleishetpaleis is ook vanuit alle richtingen vlot te bereiken met verschillende trams en bussen. Bereken de beste route vanaf jouw locatie via de routeplanner van De Lijn.

Voor meer info: carla@kabaal2021.be